Shop - Kennelbouw - Literatuur

Shop

Onze klanten kunnen genieten van een aantal voordelen:

Bij ons kunt u allerhande hondenbenodigdheden zoals voeding, speeltjes en leibanden verkrijgen.

We zijn ook officieel verdeler van alle K9-K4 producten. Meer informatie vindt u op www.K9-K4.be

Kennelbouw

We zijn eveneens gespecialiseerd in alle benodigdheden voor het bouwen van een kennel (kennelelementen, drink - en eetpothouders, hondenhokken…)

Zo produceren we sedert geruime tijd ook onze eigen kwaliteitshondenhokken.

Heel esthetisch, duurzaam en weerbestendig. Gefabriceerd uit 18 mm dik betonplex. Volledig verlijmd, gevezen en afgewerkt met randsealer. Volledig afgewerkt met aluminium profielen. Afneembaar dak voor vlotte reiniging aan de binnenzijde.

Mogelijkheid tot plaatsen van een tochtwand en een opstaande boord voor het vullen met stro of andere als winterisolatie.

Beschikbaar in 4 maten: (breedte x diepte x hoogte, exclusief poten en dak)

70 cm x 53.5 cm x 55 cm Prijs: -250,00 euro incl.btw

98.5 cm x 64 cm x 66 cm Prijs: -295,00 euro incl.btw

115.8 cm x 84 cm x 81 cm Prijs: -330,00 euro incl.btw

XL 150 cm x 100 cm x 0.85 cm Prijs: -495,00 euro incl.btw

Prijs - kwaliteit is er geen enkel product op de markt die aan onze zelfgemaakte hokken kan tippen!

Naast hondenhokken zijn we ook gespecialiseerd in de bouw van hondenkennels. Onze kennels zijn gebouwd uit hoogwaardige materialen en beantwoorden aan alle vereisten om het voor uw hond zo aangenaam mogelijk te maken. Al onze kennels zijn maatwerk en het concept ervan wordt aangepast naar gelang de wensen van de klant. Daar de prijs sterk afhankelijk is van de gebruikte materialen en specifieke wensen maken wij u graag vrijblijvend een offerte.

TWC

Meer info vindt u op www.tinywoodconstructions.be

Voor wie zelf aan de slag wil verdelen we kennelelementen van Belgische makelij die prijs/kwaliteit zeer goed zijn. Standaard hebben alle elementen 8 cm -tussenafstand- spijlen en zijn ze 185 cm hoog. Andere afmetingen (spijlafstand of lengte) zijn op bestelling te verkrijgen.

Beschikbaar:

• 2 meter zonder deur

• 2 meter met deur

• 3 meter zonder deur

• 3 meter met deur

Bij afname in grote hoeveelheden wordt er extra korting gegeven.

Literatuur

Waarom honden geen ijsjes mogen eten

| Op 11 februari 2012 kwam ons tweede boek uit. Dit keer geen boek voor volwassenen, maar nu eentje voor kinderen. Met het boek "Waarom honden geen ijsjes mogen eten" willen we ouders leren hoe ze kinderen het best laten omgaan met honden. Aan de hand van veertien kortverhalen geven we tips over hoe je met je hond moet gaan wandelen, wat je een hond te eten geeft, waar een hond het best slaapt... De leuke illustraties van Margot Senden maken het het geheel compleet.

Het boek werd uitgegeven door Clavis die gespecialiseerd is in kinderboeken en is verkrijgbaar in alle boekhandels en onze hondenschool aan een richtprijs van 18 euro

ISBN 978-90-448-1956-4, 2013 |

Waarom honden geen ijsjes mogen eten |

Hond zkt.baas

| In 2009 schreven Jorn en David het boek hond zkt baas, uitgegeven bij Lannoo. Hond zkt baas legt de klemtoon op de elementaire opvoeding van honden en hun baasjes en biedt een antwoord op veelgestelde vragen als: Waarom toont je hond probleemgedrag als bijten, weglopen, in huis plassen, alles stuk bijten? Het boek bevat ook heel wat basiskennis over communiceren met een hond, de juiste raskeuze en lichaamstaal.

Van dit boek werd ondertussen een tweede druk gemaakt die enkel nog via ons besteld kan worden. De prijs bedraagt 22 euro. |

Hond zkt. baas |