Groepstraining

Wanneer baasje en hond het fijn vinden om op een speelse en boeiende manier te leren, kunnen ze bij ons terecht in de groepstraining.

Deze groepstraining bestaat uit vier verschillende groepen:

• De pups en heel jonge honden: in deze groep wordt er vooral aandacht besteed aan de socialisatie met andere honden en het aanleren van de basiscommando's. Er wordt in de zomermaanden ook aan watergewenning en puppyagility gedaan.

• De jonge en volwassen honden met weining ervaring: in deze groep worden de basiscommando's verder uitgebouwd en wordt er aandacht besteed aan het evenwichtig opgroeien van de honden doorheen hun puberteit of jongvolwassenheid.

• De ervaren honden: in deze groep wordt er op hoog niveau getraind. Alle mogelijke commando's worden aangeleerd en er wordt bijzonder veel aandacht besteed aan het sociaal gedrag van de honden ten opzichte van elkaar.

• De heel ervaren honden: In deze groep zitten de honden die alle commando's beheersen en bijzonder sociaal van aard zijn. Iedere week krijgen ze nieuwe uitdagingen die ervoor zorgen dat ze op een gezonde manier getriggerd worden.

Ongeacht welke groep, er wordt steeds aandacht besteed aan de individuele behoeften van hond en baas.

Uniek is ook dat alle groepen trainen op dezelfde data en uren. Op die manier komen de verschillende groepen continu met elkaar in contact en worden de honden met elkaar gesocialiseerd.

De groepstraining gaat wekelijks door op donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur en tweewekelijks op zondagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur voor de pups en van 10.30 uur tot 11.30 uur voor de oudere honden. Het lidgeld bedraagt 140 euro op jaarbasis, beginnende op de datum van inschrijving. Bijkomende leden van hetzelfde gezin betalen maar 80 euro/jaar.

Wil lid is krijgt een lidkaart dewelke recht geeft op 10% korting op aankopen (niet op voeding) bij dierenspeciaalzaak Rommel te Oostende.