Waarom honden geen ijsjes mogen eten

Op 11 februari 2012 kwam ons tweede boek uit. Dit keer geen boek voor volwassenen, maar nu eentje voor kinderen. Met het boek "Waarom honden geen ijsjes mogen eten" willen we ouders leren hoe ze kinderen het best laten omgaan met honden. Aan de hand van veertien kortverhalen geven we tips over hoe je met je hond moet gaan wandelen, wat je een hond te eten geeft, waar een hond het best slaapt... Het boek is bestemd voor ouders om aan hun kinderen voor te lezen, maar de kinderen kunnen ook zelf aan het lezen slaan. De leuke illustraties van Margot Senden maken het het geheel compleet.

Het boek werd uitgegeven door Clavis, specialist in kinderboeken en is verkrijgbaar in alle boekhandels en onze hondenschool aan een richtprijs van 16.95 euro

ISBN 978-90-448-1956-4, 2013.

Hond zkt.baas

David Stuyck en Jorn Claeys

Vanaf 10-03-2009 in uw boekhandel!

Het boek voor een gehoorzame hond en een tevreden baasje

Waarom toont je hond gestoord gedrag als bijten, weglopen, in huis plassen, alles kapotbijten? Hondentrainer Jorn Claeys, bekend van Het leven zoals het is "Hondenschool", Telefacts en Dieren in nesten, zoekt mee naar de oorzaken en legt uit wat de oplossing is.

Het boek bevat heel wat basiskennis over communiceren met een hond, de juiste raskeuze, lichaamstaal en rangorde in het gezin.

Daar dit boek ondertussen uitverkocht is, kan het enkel nog besteld worden via de snuffel. De prijs bedraagt 17.95 euro.